autor:

Pajint_Melinda

» » Fripturi

Friptura de porc la tava

Autor: Pajint_Melinda (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pajint_Melinda (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2014

Ingrediente
1 kg carne de porc (ceafa de porc, cotlet de porc), sare, piper, 1 lingurita cimbru uscat, ulei, 1 ceapa alba, 1 capatana usturoi, 1 ardei kapia, 1 ardei gras, 1 rosie, 100 ml vin alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu taieturi in x, ajuta la patrunderea carnii. Masam carnea cu sare, piper si cimbru uscat.



Punem putin ulei in tava, asezam feliile de carne. Punem deasupra ceapa taiata rondele, ardeiul kapia, ardei gras si rosia. Stropim cu ulei si 200 ml apa. Punem tava in cuptorul incalzit la 200 C, timp de coacere 60 minute.



Spre final punem usturoi pisat si vinul. Intoarcem feliile de carne la cate 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam

9 voturi    4 comentarii
2h 3 min
Fripturi
Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Friptura noastrã preferatã, mai ales cã o pregãtesc cu o zi înainte...a doua zi merge direct

31 voturi    13 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc (ceafa de porc
  • cotlet de porc)
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • ulei
  • 1 ceapa alba
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 100 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Pajint_Melinda
Tartă de lămâie

Tartă de lămâie

Se omogenizează foarte bine zahărul cu untul/margarina. Spălăm lămâile, le ștergem

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Rulou din piept de pui

Rulou din piept de pui

Spalăm și feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Spirale cu chimen

Spirale cu chimen

Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem

2 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri din pulpa de pui