autor:

Ramona

» » Fripturi

Friptura de pui

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2009

Ingrediente
10 pulpe de pui, condimente pentru pui, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;
Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;
Se acopera cu un capac;
Se da focul la mic;
Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.
Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.
( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).

Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii

6 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de pui la tigaie

Friptura de pui la tigaie

Copanelele le spalam bine apoi le tamponam cu un servet de bucatarie. Punem uleiul la incins intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Delicioase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    FOARTE BUNE

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui
  • condimente pentru pui
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

11 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Delicioase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar combinat Party