Friptura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de pui

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui;
  • condimente pentru pui;
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

Se pune ulei cam de un deget in tava de teflon;

Se spala pulpele si se pun in uleiul incins;

Se acopera cu un capac;

Se da focul la mic;

Se vor praji cca 15 min. pe fiecare parte, fara sa se adauge nimic.

Cand sunt gata, pulpele se scot din tava, se aseaza pe un platou si se condimenteaza dupa gust.

( eu am folosit un plic de condimente pentru pui).

Se pot servi cu diferite garnituri, sau chiar reci, la cina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise