Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
1 pui, 6 cartofi, curatati de coaja si taiati in sferturi, 1 cutie de pulpa de rosii, 2 legaturi patrunjel verde, 1 lingurita busuioc uscat, 1 capatana de usturoi, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 jumatate de ceasca de parmezan ras
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele feliile de cartofi. Adauga pulpa de rosii, busuiocul, cateii de usturoi curatati, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La sfarsit presara cascavalul ras si toarna deasupra cele 3 linguri de ulei. Coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut. Scoate de la cuptor si presara deasupra patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii
Taiem pulpele in doua si le dam cu putin ulei si condimentele pentru pui, apoi le lasam la rece de
1 vot
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate