1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs.
2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin in uleiul incins.
3. Se adauga jambonul taiat feliute subtiri si se prajeste si el usor.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga bucatile de carne si se rumenesc.
4. Se adauga apa sau zeama de supa si se lasa la foc mic pentru 20-30 minute.
5. Se adauga apoi condimentele,usturoiul curatat si taiat feliute subtiri, vinul si sucul de rosii si se mai lasa la foc 5-10 minute.
6. Se serveste alaturi de mamaliguta calda si branza telemea rasa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii