autor:

Simona

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pui cu sos

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1 kg. pipote de pui( se poate folosi orice carne de pui: pulpe, piept, ficat, inimi etc.), 30 gr. ceapa, 30 gr. faina, 30 gr. bulion, 100 ml. vin, 125 gr. ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pipotele de pasare se spala, se curata si se pun la prejit in putin ulei. In uleiul ramas se calaste ceapa impreuna cu faqina, se adauga bulionul desfacut cu apa si se fierbe circa 30 minute. Cand sosul scade se adauga vinul, se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a fiert, sosul se paseaza peste pipote si se lasa sa fiarba impreuna circa 45 minute. Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi, orez etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa.

19 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. pipote de pui( se poate folosi orice carne de pui: pulpe
  • piept
  • ficat
  • inimi etc.)
  • 30 gr. ceapa
  • 30 gr. faina
  • 30 gr. bulion
  • 100 ml. vin
  • 125 gr. ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Chiftelute aromate "Red delight"