autor:

Simona

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pui cu sos

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
1 kg. pipote de pui( se poate folosi orice carne de pui: pulpe, piept, ficat, inimi etc.), 30 gr. ceapa, 30 gr. faina, 30 gr. bulion, 100 ml. vin, 125 gr. ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pipotele de pasare se spala, se curata si se pun la prejit in putin ulei. In uleiul ramas se calaste ceapa impreuna cu faqina, se adauga bulionul desfacut cu apa si se fierbe circa 30 minute. Cand sosul scade se adauga vinul, se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a fiert, sosul se paseaza peste pipote si se lasa sa fiarba impreuna circa 45 minute. Se poate servi ca atare sau cu piure de cartofi, orez etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar

Friptura de pui cu sos de marar

Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,

22 voturi    15 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. pipote de pui( se poate folosi orice carne de pui: pulpe
  • piept
  • ficat
  • inimi etc.)
  • 30 gr. ceapa
  • 30 gr. faina
  • 30 gr. bulion
  • 100 ml. vin
  • 125 gr. ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
sote de ficat