Se iau doua pungi magice si intr-una se adauga copanele spalate si curate, Knorr Punga Magica, usturoiul maruntit si alte condimente, dupa gustul fiecaruia. Apoi se toarna cele doua pahare de vin rosu, respectiv un pahar de apa, se leaga punga la gura si se baga la cuptor.
In cea de-a doua punga se baga cartofii taiati cuburi, condimentati cu condimente, delikat legume si se baga la cuptor, cu putina apa daca se doreste.
Sfat: Nu bagam cartofi si carnea in aceeasi punga atunci cand folosim si vin rosu, pentru ca respectivii cartofi vor lua taria si aroma vinului, ceea ce nu este indicat.
Dupa ce s-au facut, se scot, se asaza pe farfurie si se orneaza cu patrunjel tocat marunt.
Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii