Se spala puiul si se taie cu un satar pe spate, apoi se desface din spate spre fata, cu pulpele la mijloc. Se condimenteaza bine si se stropeste cu uleiul de masline, apoi se lasa sa stea aproximativ 20 minute.
Puneti-l intr-un vas de Jena cu bulion, ulei, 2 pahare de apa, apoi in cuptorul cu mictounde, 25 minute la mediu. Scoateti-l, intoarceti-l cu pulpele in jos si lasati-l inca 20 minute la cuptor. Scoateti din nou puiul, intoarceti-l cu pulpele in sus, adaugati rosia, ardeiul peperoni si usturoiul tocate marunt si mai dati la cuptor 10 minute.
Il portionati si il asezati pe farfurii cu garnituri, salate si asezonat cu peperoni, rosii, verdeata si sos de la friptura.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii