Se spala puiul si se taie cu un satar pe spate, apoi se desface din spate spre fata, cu pulpele la mijloc. Se condimenteaza bine si se stropeste cu uleiul de masline, apoi se lasa sa stea aproximativ 20 minute.
Puneti-l intr-un vas de Jena cu bulion, ulei, 2 pahare de apa, apoi in cuptorul cu mictounde, 25 minute la mediu. Scoateti-l, intoarceti-l cu pulpele in jos si lasati-l inca 20 minute la cuptor. Scoateti din nou puiul, intoarceti-l cu pulpele in sus, adaugati rosia, ardeiul peperoni si usturoiul tocate marunt si mai dati la cuptor 10 minute.
Il portionati si il asezati pe farfurii cu garnituri, salate si asezonat cu peperoni, rosii, verdeata si sos de la friptura.
Pofta buna.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii