Friptura de pui marinat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui, fara pielita
  • o ceasca iaurt (150 ml)
  • o lingurita boia iute
  • o lingura chimen
  • o lingira coriandru
  • 2 lingurite sofran
  • sare , piper

Mod de preparare

Cu un cutit ascutit se cresteaza din loc in loc ciocanelele. Se amesteca celelalte ingrediente intr-un vas si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga ciocanelele si se ung cu amestecul pregatit. Daca timpul ne permite, se acopera si se pu la racit pentru 30 min. Se scot ciocanelele din sosul marinat, indepartind surplusul de sos. Se frig pe gratar timp de 20-25 min, se intorc din cind in cind pina se rumenesc bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise