autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
2 pulpe de pui crestate, un piept de pui, Sos pentru marinat:, 4 linguri ulei de masline, zeama unei lamai, sare piper,, Salata:, o salata verde, o legatura ridiche, o legatura ceapa verde, dresssing:, 2 linguri ulei,sare, 2 linguri otet de mere, 2 rosii schery pentru ornt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)
Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci proaspete

Ciulama de ciuperci proaspete

Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica Craciun , 14 februarie 2015

    Sosul de lamaie e usor,rafinat si delicios!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Bun, delicios si sanatos.*****

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Arata super!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Un deliciu!!!

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Foarte bun!!!si noua ne place puiul rumenit asa:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui crestate
  • un piept de pui
  • Sos pentru marinat:
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama unei lamai
  • sare piper,
  • Salata:
  • o salata verde
  • o legatura ridiche
  • o legatura ceapa verde
  • dresssing:
  • 2 linguri ulei,sare
  • 2 linguri otet de mere
  • 2 rosii schery pentru ornt

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lia Maria (Chef de cuisine)

Bun, delicios si sanatos.*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania