Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui crestate
  • un piept de pui
  • Sos pentru marinat:
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama unei lamai
  • sare piper,ienibahar
  • Salata:
  • o salata verde
  • o legatura ridiche
  • o legatura ceapa verde
  • dresssing:
  • 2 linguri ulei,sare, 2 linguri otet de mere
  • 2 rosii schery pentru ornt

Mod de preparare

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)

Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise