autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2011

Ingrediente
2 pulpe de pui crestate, un piept de pui, Sos pentru marinat:, 4 linguri ulei de masline, zeama unei lamai, sare piper,, Salata:, o salata verde, o legatura ridiche, o legatura ceapa verde, dresssing:, 2 linguri ulei,sare, 2 linguri otet de mere, 2 rosii schery pentru ornt

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)
Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Rodica Craciun , 14 februarie 2015

    Sosul de lamaie e usor,rafinat si delicios!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Bun, delicios si sanatos.*****

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Arata super!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Un deliciu!!!

    • anaandronel

      anaandronel (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2011

      Foarte bun!!!si noua ne place puiul rumenit asa:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui crestate
  • un piept de pui
  • Sos pentru marinat:
  • 4 linguri ulei de masline
  • zeama unei lamai
  • sare piper,
  • Salata:
  • o salata verde
  • o legatura ridiche
  • o legatura ceapa verde
  • dresssing:
  • 2 linguri ulei,sare
  • 2 linguri otet de mere
  • 2 rosii schery pentru ornt

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Lia Maria (Chef de cuisine)

Bun, delicios si sanatos.*****

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Risotto cu carne de porc