Trecem carnea prin sosul obtinut din ulei, zeama de lamaie,sare,piper,apoi asezam in dubletta incinsa. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si sa se patrunda.Peste pieptul de pasare stropim cu sosul ramas(ulei si zeama de lamaie)
Cand carnea e aproape patrunsa, o stropim cu putina zeama de lamaie si servim alaturi de salata proaspat pregatita.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii