autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA DE PUI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
4 copane de pui, 4-5 catei de usturoi, sare, piper, delikat sau condimente pt pui, apa, 1 /2 pahar de ulei, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui marinata la grill

Friptura de pui marinata la grill

Carnea se curata , se spala, si se introduce in marinata unde va sta cca 30 de minute... Dupa ce

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de pui  Kapritzioza

Friptura de pui Kapritzioza

Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele

3 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Mara_Petre

    Mara_Petre (Bucatar) , 22 februarie 2014

    acum o incerc si eu,multumesc de idee

  • Fara foto

    maria mihalache , 13 iunie 2010

    Foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Foarte buna friptura de pui, e prefarata de toti ai casei.

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Pui pui si iarasi pui! Pofta buna!

    • Fara foto

      SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Multumesc, adevarat produsul final nu l-am mai pozat. Dar este usor de facut si foarte bun . Friptura poate fi rumenita dupa preferinta.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Eu condimentez cu Knorr condimente pentru pui,pun un pic de ulei si un pic de apa,fara usturoi, pun o folie peste tava,le las la cuptor 1 ora,dau folia jos si le mai las la cuptor pana se rumenesc.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Mie nu imi place cum arata "produsul final", pare totul fiert. Dar pare si nu are nimic special..... daca servesc musafirii cu aceasta friptura, o sa-si scoata toti telefoanele sa comande de la catering. Ola! Fara suparare!

    • Schiopu Simona

      Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      O reteta usor de facut si rapid, rezolvi o masa.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

      Am gatit si eu aseara si am facut pza si la produsul final :). Si am pus si cativa cartofi langa.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

      Este delicios si nu este nici greu, pentru un weekend cu musafiri. Si eu am facut de multe ori si mi se par gustoase.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 24 iulie 2008

      Arata foarte bine. De ce nu ai facut o poza si cu produsul final?

    • Torok Ana-Maria

      Torok Ana-Maria (Chef de cuisine) , 15 iunie 2008

      mmm...ce papa bun ai fackut acolo..cand mai faci sa am chemi la masa..fac eu cartofi prajiti:P..o sa incerc si eu ca numa din poze cat vad deja salivez..yammmmyyyy...:*

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 4 copane de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat sau condimente pt pui
  • apa
  • 1 /2 pahar de ulei
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Mara_Petre (Bucatar)

acum o incerc si eu,multumesc de idee

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY