1.Pulpele si pieptul de rata se spala , se zvanta , se sareaza, se condimenteaza cu ghimbir si se pun la cuptor sa se rumeneasca intr-o tava cu 100ml. ulei si 100ml.apa.
2.Intre timp, fructele curatate se taie bucati.Cand carnea de rata este bine patrunsa ,se scoate tava din cuptor ,se adauga fructele si sosul preparat astfel:se amesteca sosul de soia cu mierea , brandy, sucul de lamaie , zaharul si Knorr Delikat.Se lasa impreuna la cuptor pana cand carnea este bine rumenita.Se serveste cu vin rosu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii