Se spala bucatile de rata,se presara cu sare si piper si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei,adaugandu-se si o cana de apa.Se da la cuptorul incins.Intre timp,ceapa tocata marunt se caleste pe foc in ulei,pana devine aurie.Se aduga morcovul ras,sucul de rosii,vinul,maslinele crestate si condimentele.Se da totul in cateva clocote. Dupa ce bucatile de rata s-au facut pe jumatate,se toarna peste ele amestecul cu masline si se mai da la cuptor aprox.3/4 ora.Cand este gata,se presara cu patrunjel verde si se serveste simpla sau cu garnitura de piure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii