Ingrediente
- Am folosit de la rata pulpele ,ficatelul,pipota si pieptul, - 2 borcane arpagic, - 1/2 lingurita de miere, Pentru marinada - o portocala, coriandru, nucsoara, piper alb proaspat macinat, sare de mare sau sare roz de Himalaya, o lingura ulei de masline., Cand se introduce la cuptor se adauga sucul de la o portocala, arpagicul cu tot cu sos,condimente si sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 50 min
1 vot
Mod de preparare
Dupa rumenire se scoate carnea si se aseaza in tava. Separat in tigaia in care s-a rumenit carnea se toarna sucul de portocale,mierea si arpagicul din borcan cu tot cu zeama.Se tine pe foc pana ajunge la temperatura de fierbere,apoi se toarna in tava peste friptura si se introduce in cuptorul preincalzit in prealabil pana se rumeneste frumos.Se condimenteaza cu piper alb,nucsoara, coriandru si se sareaza dupa gust.Daca nu aveti coriandru puteti folosi busuioc.