Se pune într-o cratiţă carnea împreună ce zarzavatul tăiat mărunt şi mirodeniile. Se toarnă deasupra berea şi se lasă la marinat două zile, întorcându-le din când în când. Se scoate carnea din marinată, se lasă să se scurgă şi se prăjeşte scurt, pe ambele părţi, în grăsimea bine încinsă. Se scoate din cratiţa de unde-a fost prăjită şi se pun în locul ei legumele – scoase şi ele din marinată şi scurse. Se prăjesc, se toarnă deasupra marinata şi se adaugă pasta de bulion, piperul şi sarea. Se introduce carnea în sosul fierbinte – trebuie să fie pe jumătate acoperită- şi se fierbe încet, cu capac, 90 de minute. Se întoarce carnea şi se mai lasă să fiarbă – tot cu capac- încă 60 de minute. Apoi se scoate din sos şi se ţine la cald. Sosul se dă printr-o sită şi se îngroaşă cu amidonul (zeamilul) dizolvat în apă rece. Ca garnitură, se pot servi cartofi fierţi şi salată verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii