autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Friptura de vaca cu mere

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie, mere rosii cite o felie pt.fiecare portie, 1 ceapa rosie, scortisoara, ghimbir, piper, sare, ulei de masline, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vaca se pune intr-un vas termorezistent, peste fiecare felie de carne punandu-se cate o felie de mar si ceapa. Se condimenteaza, se adauga putin ulei si suc de rosii si se da la cuptor.

Se serveste cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vaca cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Maftoul cu pui- specific Palestinei

Maftoul cu pui- specific Palestinei

Puiul se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert intr-o cratitat de fiert sub presiune in

33 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie
  • mere rosii cite o felie pt.fiecare portie
  • 1 ceapa rosie
  • scortisoara
  • ghimbir
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu snitel de pui