autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Friptura de vaca cu mere

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie, mere rosii cite o felie pt.fiecare portie, 1 ceapa rosie, scortisoara, ghimbir, piper, sare, ulei de masline, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vaca se pune intr-un vas termorezistent, peste fiecare felie de carne punandu-se cate o felie de mar si ceapa. Se condimenteaza, se adauga putin ulei si suc de rosii si se da la cuptor.

Se serveste cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vaca cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Carne de porc si cus-cus

Carne de porc si cus-cus

Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie
  • mere rosii cite o felie pt.fiecare portie
  • 1 ceapa rosie
  • scortisoara
  • ghimbir
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca simpla