autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Friptura de vaca cu mere

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie, mere rosii cite o felie pt.fiecare portie, 1 ceapa rosie, scortisoara, ghimbir, piper, sare, ulei de masline, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vaca se pune intr-un vas termorezistent, peste fiecare felie de carne punandu-se cate o felie de mar si ceapa. Se condimenteaza, se adauga putin ulei si suc de rosii si se da la cuptor.

Se serveste cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vaca cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie
  • mere rosii cite o felie pt.fiecare portie
  • 1 ceapa rosie
  • scortisoara
  • ghimbir
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate