autor:

emadina

» » Mancaruri cu carne

Friptura de vaca cu mere

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2009

Ingrediente
muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie, mere rosii cite o felie pt.fiecare portie, 1 ceapa rosie, scortisoara, ghimbir, piper, sare, ulei de masline, suc de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vaca se pune intr-un vas termorezistent, peste fiecare felie de carne punandu-se cate o felie de mar si ceapa. Se condimenteaza, se adauga putin ulei si suc de rosii si se da la cuptor.

Se serveste cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vaca cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica bucovineana de pui

Mancarica bucovineana de pui

Ceapa se taie marunt si se caleste in 50ml ulei, apoi adaugam morcovul rondele, ardeiul, telina si

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vaca cate o felie pt.fiecare portie
  • mere rosii cite o felie pt.fiecare portie
  • 1 ceapa rosie
  • scortisoara
  • ghimbir
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal