Se taie atatea bucati de friptura cate intra in tava. Se presara peste ele condimentele, sare dupa gust si se pun in tava 3-4 foi de dafin. Deasupra se toarna doua pahare de vin rosu si se lasa la macerat. Dupa 15 min. se completeaza cu apa pana ce bucatile sunt acoperite. Se adauga 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa fiarba in cuptor 1 ora, timp in care se intorc pe ambele parti de cateva ori.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga usturoiul tocat marunt, putin cimbru si 2-3 linguri de bulion. Se tine in cuptor pana cand carnea se rupe usor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii