autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vacuta

Autor: Ana Roxana Nuta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana Roxana Nuta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2007

Ingrediente
- pulpa de vitel / muschi, - oregano, rozmarin, cimbru, foi dafin sau condimente speciale pentru carne de vita, - bulion, - usturoi, - ulei masline, - vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 5h

23 voturi

Mod de preparare

Se taie atatea bucati de friptura cate intra in tava. Se presara peste ele condimentele, sare dupa gust si se pun in tava 3-4 foi de dafin. Deasupra se toarna doua pahare de vin rosu si se lasa la macerat. Dupa 15 min. se completeaza cu apa pana ce bucatile sunt acoperite. Se adauga 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa fiarba in cuptor 1 ora, timp in care se intorc pe ambele parti de cateva ori.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga usturoiul tocat marunt, putin cimbru si 2-3 linguri de bulion. Se tine in cuptor pana cand carnea se rupe usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc in sos de bere

Friptura de porc in sos de bere

Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Miel parizian

Miel parizian

Se pune uleiul la incins ,dupa care se adauga ceapa tocata marunt .Se da focul mic de tot si se caleste

5 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5h

23 voturi

Ingrediente

  • - pulpa de vitel / muschi
  • - oregano
  • rozmarin
  • cimbru
  • foi dafin sau condimente speciale pentru carne de vita
  • - bulion
  • - usturoi
  • - ulei masline
  • - vin rosu

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet la gratar cu unt si garnitura de spanac