autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Fripturi

FRIPTURA DE VITA CU SOS

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
2 kg carne de vita, 3 cepe mari, 2 morcovi mari, 6-7 rosii mari bine coapte, piper, sare, 5 boabe ienibahar, 2 foi dafin, 2 linguri pasta tomata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

1 vot

Mod de preparare

Bucata de carne se prajeste intreaga pe toate partile pana se rumeneste putin.Apoi se taie felii si se aseaza in tava,se adauga ceapa,morcovii,rosiile taiate marunt si ingredientele (fara pasta tomata), puneti apa cat sa acoperiti carnea si dati la cuptor (mai adaugati apa daca este necesar).Dupa ce a fiert carnea, puneti sosul intr-o sita, adaugati putin ulei,dati tava in cuptor si prajiti carnea, legumele pasati-le puneti pasta de tomate si turnati peste carne, mai lasati 2-3 minute si scoateti tava. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita cu sos rosu

Friptura de vita cu sos rosu

M-am hotarat sa postez aceasta reteta, dupa ce am cautat, in zadar, una care sa semene cu ce am dorit

10 voturi    6 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Se spala pulpele si se sterg cu servet de hartie. Se pun intr-o tava in care s-a pus ulei. Cartofii

6 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Este tare gustoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg carne de vita
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 6-7 rosii mari bine coapte
  • piper
  • sare
  • 5 boabe ienibahar
  • 2 foi dafin
  • 2 linguri pasta tomata

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Este tare gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931