autor:

costy1969

» » Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE VITA CU SOS

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2008

Ingrediente
1.600 grame antricot de vita, 2.400 grame rosii in bulion, 3.50 grame faina de grau, 4.50 ml ulei, 5.1/2 legatura ceapa verde, 6.4 catei de usturoi, 7.1 crenguta salvie, 8.1 crenguta busuioc, 9.sare,piper,concentrat supa,boia dulce de ardei,dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb pe flacara mica aproximativ 20 minute (amestecand incontinuu pentru a nu se lipi si afuma sosul);
b)carnea se curata de pielite,se taie ca pentru friptura si se trece printr-un amestec de faina, concentrat de supa, piper si boia;
c)in restul de ulei se prajesc bucatile de carne pregatite aproximativ 5 minute pe fiecare parte,pina cand se rumenesc frumos;
d)carnea astfel prajita se aseaza peste sosul format anterior, intr-o tava, se da la cuptor la temperatura mica si se fierbe pina se patrunde (in functie de calitatea carnii)
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu sos rosu

Friptura de vita cu sos rosu

M-am hotarat sa postez aceasta reteta, dupa ce am cautat, in zadar, una care sa semene cu ce am dorit

10 voturi    6 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Mamaliga cu caltabos, carnat si costita de porc

Reteta e foarte veche o reteta 100% taraneasca si normal naturala. Denumirea ei originala este: INTINSOARE

8 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Eu sunt impotriva concentratelor de orice fel. Si eu as pune putin vin.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cand le-am scris, am lasat pauze intre ele, dar din cauze necunoscute a iesit ce a iesit, am sa incerc sa nu le mai numerotez. Multumesc!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Minunat ! Adaug si putin vin...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Costy ar trebui sa scrii ingredientele fara sa le numerotezi...ca uite ce iese !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1.600 grame antricot de vita
  • 2.400 grame rosii in bulion
  • 3.50 grame faina de grau
  • 4.50 ml ulei
  • 5.1/2 legatura ceapa verde
  • 6.4 catei de usturoi
  • 7.1 crenguta salvie
  • 8.1 crenguta busuioc
  • 9.sare,piper,concentrat supa,boia dulce de ardei,dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Eu sunt impotriva concentratelor de orice fel. Si eu as pune putin vin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piftie de pasare