a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb pe flacara mica aproximativ 20 minute (amestecand incontinuu pentru a nu se lipi si afuma sosul);
b)carnea se curata de pielite,se taie ca pentru friptura si se trece printr-un amestec de faina, concentrat de supa, piper si boia;
c)in restul de ulei se prajesc bucatile de carne pregatite aproximativ 5 minute pe fiecare parte,pina cand se rumenesc frumos;
d)carnea astfel prajita se aseaza peste sosul format anterior, intr-o tava, se da la cuptor la temperatura mica si se fierbe pina se patrunde (in functie de calitatea carnii)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii