autor:

costy1969

» » Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE VITA CU SOS

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2008

Ingrediente
1.600 grame antricot de vita, 2.400 grame rosii in bulion, 3.50 grame faina de grau, 4.50 ml ulei, 5.1/2 legatura ceapa verde, 6.4 catei de usturoi, 7.1 crenguta salvie, 8.1 crenguta busuioc, 9.sare,piper,concentrat supa,boia dulce de ardei,dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

a)intr-o tigaie se incinge 1/2 din cantitatea de ulei in care se prajeste(caleste)foarte putin ceapa si usturoiul taiate marunt, dupa care se adauga rosiile in bulion taiate bucati, sosul de bulion,busuiocul si salvia taiate marunt, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb pe flacara mica aproximativ 20 minute (amestecand incontinuu pentru a nu se lipi si afuma sosul);
b)carnea se curata de pielite,se taie ca pentru friptura si se trece printr-un amestec de faina, concentrat de supa, piper si boia;
c)in restul de ulei se prajesc bucatile de carne pregatite aproximativ 5 minute pe fiecare parte,pina cand se rumenesc frumos;
d)carnea astfel prajita se aseaza peste sosul format anterior, intr-o tava, se da la cuptor la temperatura mica si se fierbe pina se patrunde (in functie de calitatea carnii)
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA CU SOS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu sos rosu

Friptura de vita cu sos rosu

M-am hotarat sa postez aceasta reteta, dupa ce am cautat, in zadar, una care sa semene cu ce am dorit

10 voturi    6 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui gorgonzola cu ciuperci

Pui gorgonzola cu ciuperci

1. Intr-un wok se pun ciupercile taiate pestisor cu putina sare. Se lasa cca. 10 minute la foc mediu,

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Eu sunt impotriva concentratelor de orice fel. Si eu as pune putin vin.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Cand le-am scris, am lasat pauze intre ele, dar din cauze necunoscute a iesit ce a iesit, am sa incerc sa nu le mai numerotez. Multumesc!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Minunat ! Adaug si putin vin...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Costy ar trebui sa scrii ingredientele fara sa le numerotezi...ca uite ce iese !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1.600 grame antricot de vita
  • 2.400 grame rosii in bulion
  • 3.50 grame faina de grau
  • 4.50 ml ulei
  • 5.1/2 legatura ceapa verde
  • 6.4 catei de usturoi
  • 7.1 crenguta salvie
  • 8.1 crenguta busuioc
  • 9.sare,piper,concentrat supa,boia dulce de ardei,dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

15 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Eu sunt impotriva concentratelor de orice fel. Si eu as pune putin vin.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pasare la cuptor cu rosii