Carnea se portioneaza,intotdeauna de-a latul fibrei,se adaoga pe rand toate ingredientele,inclusiv vinul rosu,se amesteca bine,se acopera si se da la rece sa se macereze si sa se patrunda toate aromele cateva ore.Se asaza carnea si toate la un loc intr-o tava de friptura,se acopera cu folie de aluminiu,sau se pune totul intr-o punga speciala pt.friptura care se gaureste in 3,4 locuri si se da totul la cuptor pentru 3 ore.Va iesi o friptura foarte gustoasa,usor picanta si foarte frageda.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii