autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vita la cuptor

Autor: ANTON MARIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANTON MARIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 mai 2011

Ingrediente
1.5kg carne de vita, 5 lingurite secretul gustului de legume, piper alb, 2 gr.cimbru uscat, 2 lingurite boia de ardei iute, 1 lingurita boia de ardei dulce, 2 cepe taiate pestisori, 1 rosie taiata cubulete, 7 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1 cana de vin rosu, 2 foi de dafin, 1 morcov taiat rondele subtiri

Dificultate: Redusa Timp: 3h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza,intotdeauna de-a latul fibrei,se adaoga pe rand toate ingredientele,inclusiv vinul rosu,se amesteca bine,se acopera si se da la rece sa se macereze si sa se patrunda toate aromele cateva ore.Se asaza carnea si toate la un loc intr-o tava de friptura,se acopera cu folie de aluminiu,sau se pune totul intr-o punga speciala pt.friptura care se gaureste in 3,4 locuri si se da totul la cuptor pentru 3 ore.Va iesi o friptura foarte gustoasa,usor picanta si foarte frageda.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi. Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un

7 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1.5kg carne de vita
  • 5 lingurite secretul gustului de legume
  • piper alb
  • 2 gr.cimbru uscat
  • 2 lingurite boia de ardei iute
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 cepe taiate pestisori
  • 1 rosie taiata cubulete
  • 7 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • 1 cana de vin rosu
  • 2 foi de dafin
  • 1 morcov taiat rondele subtiri

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului