autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA DE VITA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne de vita, 4-5 catei de usturoi sau 5-6 fire de usturoi verde, 2 linguri bulion, sare, piper, delikat sau condimente pt vita, apa, 1 /2 pahar de ulei, patrunjel verde, 1 frunza de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se condimenteaza, se aseaza in tava. Se toaca usturoiul si se pune peste carne. Se dizolva bulionul in apa si se toarna peste carne si se adauga si uleiul. Se da la cuptor. Cand este aproape gata se aduga patrujel proastat tocat.
Se poate servi cu pire de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita marinata la gratar

Friptura de vita marinata la gratar

In primul rand, am macinat bine nucile si alunele de padure, si le-am pus intr-un castron. Peste

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Friptură de vită cu cartofi la cuptor

Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 01 august 2008

    Mie imi place mai mult carnea la gratar. Si carnea de vita iese bine cu condimente pe ea.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 4-5 catei de usturoi sau 5-6 fire de usturoi verde
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • delikat sau condimente pt vita
  • apa
  • 1 /2 pahar de ulei
  • patrunjel verde
  • 1 frunza de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Mie imi place mai mult carnea la gratar. Si carnea de vita iese bine cu condimente pe ea.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din ceafa de porc