autor:

Daniela_Gherca

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2016

Ingrediente
15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului), condimente: sare, piper, boia dulce/iute, busuioc uscat, usturoi granule, sos de soia, ulei, 1 cana cu bere

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

O friptura tare buna, din carne slaba, frageda si satioasa!


Pentru un pranz de duminica sau cu musafiri la masa este numai buna si nu necesita multa munca! :)

Muschiuletii ii spalam bine in apa rece, ii crestam putin din loc in loc, apoi ii transferam intr-un lighean/bol unde ii condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, usturoi granule, busuoic si sosul de soia. Amestecam bine cu mana dupa care rasturnam berea. Lasam marinata la frigider cca.1 ora.

Intr-o tava yena cu capac am pus ulei, apoi am asezat muschiuletii de porc si sosul ramas in lighean ( daca considerati ca este putin sos mai puteti pune putina apa).

Bagam tava la cuptor pentru cca. 40 minute cu capac si fara capac pana scade tot sosul din tava, iar carnea s-a rumenit frumos.

Servim cu salata de varza si/sau o garnitura!

Pofta buna!

Tip-uri: Puteti condimenta cu orice condimente doriti;
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI

Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se

40 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole galbena cu carne.

Mancarica de fasole galbena cu carne.

1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete. 2.Se

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2016

    Cat de bun trebuie sa fie ! Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului)
  • condimente: sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • busuioc uscat
  • usturoi granule
  • sos de soia
  • ulei
  • 1 cana cu bere

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

20 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

9 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Cat de bun trebuie sa fie ! Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Musaca de cartofi