autor:

Daniela_Gherca

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2016

Ingrediente
15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului), condimente: sare, piper, boia dulce/iute, busuioc uscat, usturoi granule, sos de soia, ulei, 1 cana cu bere

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

O friptura tare buna, din carne slaba, frageda si satioasa!


Pentru un pranz de duminica sau cu musafiri la masa este numai buna si nu necesita multa munca! :)

Muschiuletii ii spalam bine in apa rece, ii crestam putin din loc in loc, apoi ii transferam intr-un lighean/bol unde ii condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, usturoi granule, busuoic si sosul de soia. Amestecam bine cu mana dupa care rasturnam berea. Lasam marinata la frigider cca.1 ora.

Intr-o tava yena cu capac am pus ulei, apoi am asezat muschiuletii de porc si sosul ramas in lighean ( daca considerati ca este putin sos mai puteti pune putina apa).

Bagam tava la cuptor pentru cca. 40 minute cu capac si fara capac pana scade tot sosul din tava, iar carnea s-a rumenit frumos.

Servim cu salata de varza si/sau o garnitura!

Pofta buna!

Tip-uri: Puteti condimenta cu orice condimente doriti;
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor

Pulpe de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2016

    Cat de bun trebuie sa fie ! Delicios...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului)
  • condimente: sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • busuioc uscat
  • usturoi granule
  • sos de soia
  • ulei
  • 1 cana cu bere

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

9 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Cat de bun trebuie sa fie ! Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
PASTAI CU CARNE DE PORC