autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2014

Ingrediente
1 bucata pulpa de porc cam de 1.5 kg, 2 cepe verzi, 10 foi de usturoi verde, 2 catei de usturoi, 1 lingura mustar, 1 lingura pasta de tomate, 1 cana vin rosu, sare, piper, 1/2 lingura boia de ardei dulce, 1 lingurita rasa cimbru uscat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget.
Ceapa verde o spalam, o taiem rondele, iar cozile de usturoi le spalam si le tocam.
Intr-un bol punem mustarul, pasta de tomate, ceapa, usturoiul verde si le frecam.
Adaugam vinul, boiaua de ardei, cimbrul, sare si piper dupa gust, iar la final usturoiul curatat si taiat feliute.
Le amestecam, punem bucatile de carne, le invartim bine in bait.
Acoperim bolul si dam totul la frigider peste noapte.
A doua zi scoatem bolul din frigider si asezam bucatile de carne intr-o tava.
Peste sosul ramas adaugam o canita apa, invartim si turnam in tava.
Acoperim cu folie alimentara si introducem friptura in cuptor pentru circa o ora si jumatate, la o temperatura potrivita.
Dupa acest timp scoatem folia, lasam sa se rumeneasca carnea si sa scada sosul atat cat dorim.
Cand este gata acoperim friptura sa se patreze frageda daca nu o consumam imediat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la grill cu branzeturi

Piept de pui la grill cu branzeturi

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel. Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem,

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert. Cand sunt

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata pulpa de porc cam de 1.5 kg
  • 2 cepe verzi
  • 10 foi de usturoi verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Rulada din fleica de porc