Ingrediente
2 pulpe de miel, 100 g stafide brune sau aurii, 3 linguri ketchup, 4 linguri ulei de masline, 1 pahar de vin alb, 1/2 morcov, 3 foi de dafin, 1 lingurita boia, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita condimente pentru drob, 1/2 lingurita piper, cateva fire de patrunjel, telina, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Intr-o cratita puneti carnea la prajit in uleiul de masline, dupa 2-3 minute intoarceti bucatile pana devin albicioase pe toate partile, apoi adaugati vinul, morcovul feliat, stafidele, restul de condimente si lasati sa fiarba la foc mic, cu capac o ora.
Verificati din cand in cand sa nu scada prea mult zeama, puteti adauga putina apa fierbinte. Adaugati ketchup, verdeata tocata, dregeti gustul de sare si piper. Cine doreste poate sa puna putin usturoi granulat sau feliute de usturoi.
Dupa inca 10-15 minute este gata. Moale, gustoasa si aromata. Pofta buna.