autor:

dicarmencitta1957

» » Fripturi

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2009

Ingrediente
1 friptura de vita(sau manzat)., 200 gr fasole Azuki(produs ecologic)., 100 gr cus-cus., 1 plic mix-sos bolognese(gustoso)., 1/2 ceasca de vin rosu., 10 visine murate., sare, piper, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare rosiatica. Aceasta fasole am cumparat-o de la o farmacie cu specific bio. Separat punem apa la fiert pentru cus-cus, iar cand fierbe o dam deoparte si turnam cus-cus-ul in apa clocotita si acoperim cu capac pentru 30 minute. Facem sosul bolognese care contine urmatoarele ingrediente: rosii, ceapa, sfecla rosie, usturoi si ceapa calita. Acest plic se desface in 200 ml apa si il fierbem intr-o craticioara la foc molcom, pentru 2 minute. Pe friptura punem si 10 visine murate. Asezonarea pe platou o vedeti in poze. Putem folosi si Knorr delikat pentru friptura cu aroma de usturoi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Arata minunat,cred ca e un deliciu

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

    Arata demential! In sfarsit, o reteta care imi face si mie pofta de mancare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 friptura de vita(sau manzat).
  • 200 gr fasole Azuki(produs ecologic).
  • 100 gr cus-cus.
  • 1 plic mix-sos bolognese(gustoso).
  • 1/2 ceasca de vin rosu.
  • 10 visine murate.
  • sare
  • piper
  • condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Arata minunat,cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc umplut