Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare rosiatica. Aceasta fasole am cumparat-o de la o farmacie cu specific bio. Separat punem apa la fiert pentru cus-cus, iar cand fierbe o dam deoparte si turnam cus-cus-ul in apa clocotita si acoperim cu capac pentru 30 minute. Facem sosul bolognese care contine urmatoarele ingrediente: rosii, ceapa, sfecla rosie, usturoi si ceapa calita. Acest plic se desface in 200 ml apa si il fierbem intr-o craticioara la foc molcom, pentru 2 minute. Pe friptura punem si 10 visine murate. Asezonarea pe platou o vedeti in poze. Putem folosi si Knorr delikat pentru friptura cu aroma de usturoi. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii