Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare rosiatica. Aceasta fasole am cumparat-o de la o farmacie cu specific bio. Separat punem apa la fiert pentru cus-cus, iar cand fierbe o dam deoparte si turnam cus-cus-ul in apa clocotita si acoperim cu capac pentru 30 minute. Facem sosul bolognese care contine urmatoarele ingrediente: rosii, ceapa, sfecla rosie, usturoi si ceapa calita. Acest plic se desface in 200 ml apa si il fierbem intr-o craticioara la foc molcom, pentru 2 minute. Pe friptura punem si 10 visine murate. Asezonarea pe platou o vedeti in poze. Putem folosi si Knorr delikat pentru friptura cu aroma de usturoi. Pofta buna!
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii