Friptura se spala,se zvanta si apoi o punem intr-un bol cu jumatate ceasca de vin rosu, pentru 2 sau 3 ore la frigider, ca sa iasa friptura frageda. Spalam fasolea Azuki si o punem la fiert, dar aruncam apa de 3 ori, deoarece isi lasa o culoare rosiatica. Aceasta fasole am cumparat-o de la o farmacie cu specific bio. Separat punem apa la fiert pentru cus-cus, iar cand fierbe o dam deoparte si turnam cus-cus-ul in apa clocotita si acoperim cu capac pentru 30 minute. Facem sosul bolognese care contine urmatoarele ingrediente: rosii, ceapa, sfecla rosie, usturoi si ceapa calita. Acest plic se desface in 200 ml apa si il fierbem intr-o craticioara la foc molcom, pentru 2 minute. Pe friptura punem si 10 visine murate. Asezonarea pe platou o vedeti in poze. Putem folosi si Knorr delikat pentru friptura cu aroma de usturoi. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii