autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura la cuptor de porc stropita cu vin rosu

Autor: andrei andreea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrei andreea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2011

Ingrediente
1kg pulpa de porc, 1 pahar de vin rosu, sare, condimente, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie pulpa in bucati de preferinta mai groase, se sareaza, se adauga condimentele si se amesteca foarte bine.
Se unge tava cu ulei, asezam bucatile de pulpa si punem inca putin ulei deasupra.Introducem tava in cuptorul care fusese deja incalzit.Dupa 30 de min adaugam jumatate din cantitatea de vin si mai lasam inca 30 de min.Intoarcem carnea pe partea cealalta si adaugam si cealalta cantitate de vin.Lasam pana se rumeneste foarte bine.
Poate fi servita atat calda cat si rece.Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la cuptor de porc stropita cu vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

Am pregatit ca un pat de legume in tava si am adaugat carnea condimentata deasupra si am pus la cuptor

9 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)

Coaste la cuptor cu cimbru de câmp si portocale (Entercosto no forno com tomilho e laranjas)

Tomilho (Thymus Vulgaris) este o plantã care trãieste in sol sec, deci putinã apã...eu il tin

5 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg pulpa de porc
  • 1 pahar de vin rosu
  • sare
  • condimente
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pasare in sos de vin