autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura la tava

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg pulpa de porc, 1 pahar vin alb, 3 catei de usturoi, cateva rosii din conserva, condiment Delikat, sare, piper, marar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea in felii potrivite si se aseaza in tava.
Se face un sos:
Se amesteca rosiile tocate cu ulei, vin, usturoi si marar tocat, sare, pipersi putina apa.
Acest amestec se pune peste carne.
Se da la cuptor, la foc mic, si din cand in cand se pune sos din tava peste carne, astfel incat sa fie acoperita in intregime.
Se lasa la cuptor pana se fragezeste bine.
Se serveste cu piure de cartofi si cu salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de curcan cu legume la tava

Friptura de curcan cu legume la tava

Curcanul ne place foarte mult, nu are colesterol si il prepar cu placere in multe feluri. Ungeti

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura la tava cu garnitura asortata

Friptura la tava cu garnitura asortata

Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o

9 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • cateva rosii din conserva
  • condiment Delikat
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza murata