autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura la tava

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg pulpa de porc, 1 pahar vin alb, 3 catei de usturoi, cateva rosii din conserva, condiment Delikat, sare, piper, marar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea in felii potrivite si se aseaza in tava.
Se face un sos:
Se amesteca rosiile tocate cu ulei, vin, usturoi si marar tocat, sare, pipersi putina apa.
Acest amestec se pune peste carne.
Se da la cuptor, la foc mic, si din cand in cand se pune sos din tava peste carne, astfel incat sa fie acoperita in intregime.
Se lasa la cuptor pana se fragezeste bine.
Se serveste cu piure de cartofi si cu salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi

29 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Friptura la tava cu legume

Friptura la tava cu legume

Se aseaza toate intr-o tava cu putin ulei, apa si condimente pentru pui si se da la cuptor. Pofta

7 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • cateva rosii din conserva
  • condiment Delikat
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne