autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura la tava

Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Gramaticu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1/2 kg pulpa de porc, 1 pahar vin alb, 3 catei de usturoi, cateva rosii din conserva, condiment Delikat, sare, piper, marar, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea in felii potrivite si se aseaza in tava.
Se face un sos:
Se amesteca rosiile tocate cu ulei, vin, usturoi si marar tocat, sare, pipersi putina apa.
Acest amestec se pune peste carne.
Se da la cuptor, la foc mic, si din cand in cand se pune sos din tava peste carne, astfel incat sa fie acoperita in intregime.
Se lasa la cuptor pana se fragezeste bine.
Se serveste cu piure de cartofi si cu salata asortata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi.

6 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • cateva rosii din conserva
  • condiment Delikat
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Altfel de pane