autor:

cartederetete.ro

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2016

Ingrediente
500 g carne de oaie, 1 legatura de leurda, 150 - 200 ml iaurt, suc de lamaie proaspat stors, sare, piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati de 1 cm. Bucatile se aseaza in caserola pentru marinat.

Intr-un bol, se amesteca iaurtul, sarea, piperul, sucul de lamaie si leurda taiata marunt.

Marinata se adauga in caserola de vidat si se amesteca bine cu bucatile de carne.

Pregatim aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida.

Caserola se inchide, iar butonul alb se intoarce pe pozitia inchis.

Se ataseaza capetele furtunului, unul pe butonul alb, iar celalalt pe aparatul de vidat Food Saver. Se videaza de 3 ori. Veti obtine un rezultat similar cu marinarea peste noapte, doar ca intr-un timp mult mai scurt.

Se infierbanteaza o tigaie si se adauga o lingura de ulei. Se adauga bucatile de carne marinate si se prajesc.

Friptura marunta se serveste cu garnitura si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura marunta de oaie cu leuda si iaurt pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pasca

Pasca

Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar si una de lapte pana se face o pasta dupa care se presara

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Cozonac impletit

Cozonac impletit

Incalzim putin laptele si dizolvam in el drojdia , adaugam si o lingura de zahar si una de faina.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de oaie
  • 1 legatura de leurda
  • 150 - 200 ml iaurt
  • suc de lamaie proaspat stors
  • sare
  • piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de cartederetete.ro
Faloodeh

Faloodeh

Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se

3 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
Faloodeh cu mere

Faloodeh cu mere

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Rulada din carne de vita si miel invelita in prapure