autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Friptura picanta cu ardei

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,2 kg carne de porc pentru snitel(bucata intreaga), 2 ardei iuti din borcan, 1-2 ardei iuti rosii (chili), 2 catei de usturoi, 3 linguri de miere, 3 linguri pasta de rosii, sare, piper alb, 750 gr. cartofi mici, 3 ardei grasi(rosu, galben, verde..), un borcan cu porumb intreg (cel de soi mic), 3 linguri ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se usuca carnea. Cu o sforicica de bucatarie se leaga cei doi ardei iuti proaspeti de carne. Carnea se pune intr-o tava cu ulei si se introduce in cuptorul incins si se prajeste cca. 1 ora 1/2.
Ardeii iuti din borcan se despica in lungime, se curata de seminte si se toaca marunt. Se curata usturoiul si se preseaza. Ardeii si usturoiul se amesteca cu mierea si pasta de rosii.
Friptura se stropeste dupa o ora cu apa sarata si se unge cu pasta rezultata din ardei, usturoi, miere si rosii. Se prajeste asa pana la sfarsit.
Se spala cartofii si se fierb. Apoi lasati sa se raceasca putin si ii curatati de coaja. Se curata ardeii grasi si se taie in bucati. Porumbul din borcan se lasa sa se scurga.
Uleiul de masline se infiebanta intr-o tigaie si legumele preparate se lasa la innabusit ca. 12 minute.
Se scoate friptura, se taie felii si se aranjeaza cu legumele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1,2 kg carne de porc pentru snitel(bucata intreaga)
  • 2 ardei iuti din borcan
  • 1-2 ardei iuti rosii (chili)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • 3 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper alb
  • 750 gr. cartofi mici
  • 3 ardei grasi(rosu
  • galben
  • verde..)
  • un borcan cu porumb intreg (cel de soi mic)
  • 3 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pui cu Gogosar si Masline