autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Friptura picanta cu ardei

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1,2 kg carne de porc pentru snitel(bucata intreaga), 2 ardei iuti din borcan, 1-2 ardei iuti rosii (chili), 2 catei de usturoi, 3 linguri de miere, 3 linguri pasta de rosii, sare, piper alb, 750 gr. cartofi mici, 3 ardei grasi(rosu, galben, verde..), un borcan cu porumb intreg (cel de soi mic), 3 linguri ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala si se usuca carnea. Cu o sforicica de bucatarie se leaga cei doi ardei iuti proaspeti de carne. Carnea se pune intr-o tava cu ulei si se introduce in cuptorul incins si se prajeste cca. 1 ora 1/2.
Ardeii iuti din borcan se despica in lungime, se curata de seminte si se toaca marunt. Se curata usturoiul si se preseaza. Ardeii si usturoiul se amesteca cu mierea si pasta de rosii.
Friptura se stropeste dupa o ora cu apa sarata si se unge cu pasta rezultata din ardei, usturoi, miere si rosii. Se prajeste asa pana la sfarsit.
Se spala cartofii si se fierb. Apoi lasati sa se raceasca putin si ii curatati de coaja. Se curata ardeii grasi si se taie in bucati. Porumbul din borcan se lasa sa se scurga.
Uleiul de masline se infiebanta intr-o tigaie si legumele preparate se lasa la innabusit ca. 12 minute.
Se scoate friptura, se taie felii si se aranjeaza cu legumele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosi si usturoi

Pui cu sos de rosi si usturoi

Se curata pulpele foarte bine si le taiem in doua, tocam ceapa solzisori si le punem la fiert cu

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciolan rasol cu friganele

Ciolan rasol cu friganele

Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste

7 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1,2 kg carne de porc pentru snitel(bucata intreaga)
  • 2 ardei iuti din borcan
  • 1-2 ardei iuti rosii (chili)
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de miere
  • 3 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper alb
  • 750 gr. cartofi mici
  • 3 ardei grasi(rosu
  • galben
  • verde..)
  • un borcan cu porumb intreg (cel de soi mic)
  • 3 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe cu sos