Se spala si se usuca carnea. Cu o sforicica de bucatarie se leaga cei doi ardei iuti proaspeti de carne. Carnea se pune intr-o tava cu ulei si se introduce in cuptorul incins si se prajeste cca. 1 ora 1/2.
Ardeii iuti din borcan se despica in lungime, se curata de seminte si se toaca marunt. Se curata usturoiul si se preseaza. Ardeii si usturoiul se amesteca cu mierea si pasta de rosii.
Friptura se stropeste dupa o ora cu apa sarata si se unge cu pasta rezultata din ardei, usturoi, miere si rosii. Se prajeste asa pana la sfarsit.
Se spala cartofii si se fierb. Apoi lasati sa se raceasca putin si ii curatati de coaja. Se curata ardeii grasi si se taie in bucati. Porumbul din borcan se lasa sa se scurga.
Uleiul de masline se infiebanta intr-o tigaie si legumele preparate se lasa la innabusit ca. 12 minute.
Se scoate friptura, se taie felii si se aranjeaza cu legumele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii