Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Cascavalul se curata si se taie felii (bare) care se trec prin oua batute spuma. Se asaza cite o bucata in fiecare portie de carne si se impacheteaza in forma de rulou sau de plic. Se trec apoi prin faina, oua batute, pesmet si se prajesc in ulei infierbintat sau se inabusa la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei, fiind asezate cu pliurile in jos. La servire, friptura se asaza cu pliurile in jos pe farfurie, avind alaturi garnitura de piure modelata intr-o forma placuta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii