Dupa ce curatam, pestele de solzi si intestine si taiam capul si coada il punem intr-o tava cu cele 2 linguri de ulei de masline extravirgin. Zarzavatul taiat se pune si el in tava, se presara putin piper, putina sare si se toarna o ceasca de vin peste peste. Il bagam la cuptor aproximativ 30 minute, dupa care il intoarcem incet si cu atentie ca sa nu se rupa,pentru a se face bine pe ambele parti.Eu il intorc fix dupa 15 minute.Ca sa iasa un peste moale si savuros nu trebuie sa-l tinem mai mult de 30 de minute.Dupa 30 de minute pestele se usuca si numai este savuros si bun. Se serveste simplu sau cu garnitura de cartofi, facuti tot la cuptor in abur, peste care venim cu patrujel verde tocat fin.Un peste savuros si gustos iese bine in tava de lut cu capac,ii da o savoare extraordinar de buna.Il putem consuma si cu mamaliguta cu usturoi pisat si un ardei iute.Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii