autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

FRITTATA

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm, lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc
2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si
se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .
Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si
maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se
prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau
pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
Între timp. Într-un castron mare. se amesteca
ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul
mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei
de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga
amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de
minute sau pâna când sunt facute ouale.
Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un
platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRITTATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Frittata cu vinete

Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cuib de viespi