autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

FRITTATA

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
3 lingurite ulei de masline, 225 g cartofi rosii, taiati În cuburi de 0,5 cm, 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm, lungime, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita tarhon uscat, 1/2 lingurita maghiran uscat, 3 oua mari, 4 albusuri de oua mari, 3 linguri brânza parmezan rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc
2 lingurite de ulei la foc potrivit. Se adauga cartofii si
se prajesc. amestecând din când in când, 7 minute .
Se adauga sparanghelul, sarea. tarhonul si
maghiranul; se amesteca bine. Se acopera si se
prajesc. amestecând din când În când. 7 minute sau
pâna când sparanghelul si cartofii sunt fragezi.
Între timp. Într-un castron mare. se amesteca
ouale Întregi. albusurile si parmezanul. Se face focul
mic la tigaie. Se pune restul de 1 lingurita de ulei
de-a lungul marginii interioare a tigaii. Se adauga
amestecul de oua; se acopera si se prajesc 20 de
minute sau pâna când sunt facute ouale.
Cu o spatula. se scoate frittata din tigaie pe un
platou de servit. Se taie În felii si se serveste
fierbinte. Ia temperatura camerei sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRITTATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Frittata cu spanac la slow cooker Crock-Pot

Frittata cu spanac la slow cooker Crock-Pot

Incalzim uleiul intr-o tigaie de teflon si calim ceapa si usturoiul. Intr-un bol amestecam ouale

2 voturi    2 comentarii
4h
Slow Cooking
Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Frittata cu cartofi, porumb si ardei

Cunoscuta in Italia sub aceasta denumire, frittata este un fel de echivalent al omletei noastre insa

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 lingurite ulei de masline
  • 225 g cartofi rosii
  • taiati În cuburi de 0,5 cm
  • 450 g sparanghel taiat În bucati de 2,5 cm
  • lungime
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 3 oua mari
  • 4 albusuri de oua mari
  • 3 linguri brânza parmezan rasa

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri spirala