autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu legume si prosciutto crudo

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2010

Ingrediente
2 felii prosciutto crudo, 5 oua, 1/2 adei gras rosu, ½ arde gras verde, 4 ciuperci brune, 2 fire ceapa verde, 1 ceapa rosie mai mica, sare si piper dupa gust, cascaval ras2 linguri(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien sa se rumeneasca.

Taiem in bucati ciupercile,ardeiul gras si tocam marunt ceapa.Adaugam peste prosciutto si le lasam sa se inmoaie bine.Separat spargem ouale intr-un castron si le batem ca pentru omleta ,asezonate cu sare si piper si cele 2 linguri de cascaval ras.Turnam compzitia de oua peste legume,dam focul mic,acoperim cu un capac tigaia si lasam pe foc 15 minute sa se coaca,apoi o intoarcem pe cealalta parte pentru inca 1 minut. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu legume si prosciutto crudo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume gratinate cu piept de pui

Legume gratinate cu piept de pui

Pieptul de pui este bine sa-l pregatim cu cel putin 1 ora inainte. Spalam si taiem cubulete mici

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
TAGLIATELLE CU LEGUME

TAGLIATELLE CU LEGUME

1.Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei. 2.Cand

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Excelent arata felicitari !!!!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Silvia, arata foarte bine si de gustoasa, nu mai spun!

  • Fara foto

    Silvia , 21 aprilie 2010

    Monica crezi ca daca scriam sunca italieneasca era mai bine?Tu te uiti la emisiuni culinare?Daca nu,atunci ar fi cazul sa te mai uiti cateodata,ai sa vezi ca asa sunt prezentate ingredientele,cu numele lor de bastina.Cand te duci la un restaurant Italienesc,cum scrie la meniu?Daca nu iti place nu citi,dar nu jigni alte persoane.Daca sunt persoane care nu stiu ce insemna,pot intreba.

    • Fara foto

      Monica Rus (Maestru bucatar) , 21 aprilie 2010

      Reteta arata bine, dar de ce oare nu poate fi scris romaneste ce ingrediente folosim pt prepararea ei. Pacat, poate sunt persoane care nu cunosc acesti termeni si trebuie sa citeasca reteta cu dictionarul in fata. Am ajuns ca Chirita in provincie sa italienim romaneasca.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      ft buna reteta si eu obisnuiesc sa pregatesc!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte buna, felicitari, imi place.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Interesata reteta! Chiar ca merita incercata!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Va multumesc frumos de aprecieri.Pentru un mic dejun este foarte buna. In sfarsit se vad pozele.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata super bine,iar gustul este pe masura...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Are dreptate husni nu se vad pozele Trebuie sa iti fii iesit delicioasa:) sunt sigura.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Exceptionala reteta,Silvia!Cam asa,fac,eu,omleta. Dar,din pacate,nu pot vedea,rezultatul final;vad doar poza nr 2 si nr 3.Si poza pusa de Sidy. Nici pe banda aceea "rulanta"de pe "Home",nu este poza produsului tau.Celelalte poze le vad. Nici ieri,nu se vedea. Mi-e teama ca norul(de cenusa) e de vina. Cred ca Sidy(si alte persoane) a vazut pozele. "Sigur ca este delicioasa frittata ta Silvye ."

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte consistenta si tare buna ....

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Sigur ca este delicioasa frittata ta Silvye ! La fel ca si celelalte retete minunate ale tale...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Sigur ca este delicioasa frittata ta Silvye ! La fel ca si celelalte retete minunate ale tale...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      f.bun!e un tip de omleta...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

      Foarte buna,are de toate! Eu am preparat doar cu ardei rosu si ceapa verde!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 felii prosciutto crudo
  • 5 oua
  • 1/2 adei gras rosu
  • ½ arde gras verde
  • 4 ciuperci brune
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ceapa rosie mai mica
  • sare si piper dupa gust
  • cascaval ras2 linguri(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

bucataria-sylviei (Chef de cuisine)

Excelent arata felicitari !!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez, ajutandu-ne de o lingurita fara a

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei pane Dovlecei pane

Dovleceii spalati se taie in doua, pe latime, apoi fiecare jumatate feliata pe lungime, se pudreaza cu sare si se lasa sa se scurga

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta