autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata de dovlecei cu sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 dovlecei, , 2 cepe, , 1 rosie decojita (din conserva) taiata cubulete, , 80 g sunca taiata bucatele, , 2 linguri ace de rozmarin, , sare, , piper, , 100 g frisca batuta, , 8 oua, , 1 lingura faina, , 120 g cascaval ras, , 300 g iaurt, , 6 linguri zeama de lamaie, , piper macinat, , 1 lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se taie felii subtiri si se calesc, impreuna cu rosiile si ceapa tocata marunt, in uleiul incins. Se adauga sunca si rozmarinul, se sareaza si se pipereaza.
Se bat ouale impreuna cu faina, sarea si piperul, se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste legumele calite. Se acopera cu capac si se lasa sa se inchege, dupa care se presara deasupra cascavalul ras. Se da frittata circa 5 minute la cuptor, sub grill, sa se rumeneasca, si se serveste cu sosul preparat din iaurt, zeama de lamaie si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de dovlecei cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pisto

Pisto

Se pun la calit urmatoarele ingrediente taiate marunt-ceapa,ardeiul, usturoiul si rosiile. Intre

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 rosie decojita (din conserva) taiata cubulete
  • 80 g sunca taiata bucatele
  • 2 linguri ace de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 100 g frisca batuta
  • 8 oua
  • 1 lingura faina
  • 120 g cascaval ras
  • 300 g iaurt
  • 6 linguri zeama de lamaie
  • piper macinat
  • 1 lingura ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Budinca cu dovlecei si telemea