Se spala dovleceii, se taie felii subtiri si se calesc, impreuna cu rosiile si ceapa tocata marunt, in uleiul incins. Se adauga sunca si rozmarinul, se sareaza si se pipereaza.
Se bat ouale impreuna cu faina, sarea si piperul, se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste legumele calite. Se acopera cu capac si se lasa sa se inchege, dupa care se presara deasupra cascavalul ras. Se da frittata circa 5 minute la cuptor, sub grill, sa se rumeneasca, si se serveste cu sosul preparat din iaurt, zeama de lamaie si piper.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii