autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata de dovlecei cu sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 dovlecei, , 2 cepe, , 1 rosie decojita (din conserva) taiata cubulete, , 80 g sunca taiata bucatele, , 2 linguri ace de rozmarin, , sare, , piper, , 100 g frisca batuta, , 8 oua, , 1 lingura faina, , 120 g cascaval ras, , 300 g iaurt, , 6 linguri zeama de lamaie, , piper macinat, , 1 lingura ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala dovleceii, se taie felii subtiri si se calesc, impreuna cu rosiile si ceapa tocata marunt, in uleiul incins. Se adauga sunca si rozmarinul, se sareaza si se pipereaza.
Se bat ouale impreuna cu faina, sarea si piperul, se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste legumele calite. Se acopera cu capac si se lasa sa se inchege, dupa care se presara deasupra cascavalul ras. Se da frittata circa 5 minute la cuptor, sub grill, sa se rumeneasca, si se serveste cu sosul preparat din iaurt, zeama de lamaie si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de dovlecei cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu legume la cuptor

Pui cu legume la cuptor

Condimentele le amestecam si le punem pe carnea de pui.Carnea de pui o punem intr-o tava la care

3 voturi    4 comentarii
1h 23 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 rosie decojita (din conserva) taiata cubulete
  • 80 g sunca taiata bucatele
  • 2 linguri ace de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 100 g frisca batuta
  • 8 oua
  • 1 lingura faina
  • 120 g cascaval ras
  • 300 g iaurt
  • 6 linguri zeama de lamaie
  • piper macinat
  • 1 lingura ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui Caprese