Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 dovlecei, , 2 cepe, , 1 rosie decojita (din conserva) taiata cubulete, , 80 g sunca taiata bucatele, , 2 linguri ace de rozmarin, , sare, , piper, , 100 g frisca batuta, , 8 oua, , 1 lingura faina, , 120 g cascaval ras, , 300 g iaurt, , 6 linguri zeama de lamaie, , piper macinat, , 1 lingura ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Se bat ouale impreuna cu faina, sarea si piperul, se incorporeaza frisca batuta si se toarna peste legumele calite. Se acopera cu capac si se lasa sa se inchege, dupa care se presara deasupra cascavalul ras. Se da frittata circa 5 minute la cuptor, sub grill, sa se rumeneasca, si se serveste cu sosul preparat din iaurt, zeama de lamaie si piper.
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010
O bunatate !