autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

frittelle de conopida si gorgonzola

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
o conopida de cca 500 de grame, 100 g cascaval ras, 1/2 plic praf de copt, 100 ml lapte, 3 oua, 180g gorgonzola, 250 g faina, 2 catei de usturoi pisati, sare,, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".
se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.
Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "frittelle de conopida si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei

Tocinei

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata

5 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    E o delicatese.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • o conopida de cca 500 de grame
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 180g gorgonzola
  • 250 g faina
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ardei umpluti cu orez