autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

frittelle de conopida si gorgonzola

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
o conopida de cca 500 de grame, 100 g cascaval ras, 1/2 plic praf de copt, 100 ml lapte, 3 oua, 180g gorgonzola, 250 g faina, 2 catei de usturoi pisati, sare,, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".
se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.
Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "frittelle de conopida si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare scazuta de bob verde -“Foul akhdar bi zeit”( de post)

Mancare scazuta de bob verde -“Foul akhdar bi zeit”( de post)

Se curata bobul verde si setaie in bucati de cca 2-3 cm. Se spala bine si se lasa la scurs . Ceapa

4 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Piept de pui cu miere si mustar in sos alb

Spalam pieptul de pui, il taiem fasiute, apoi condimentam cu sare si piper. Punem untul intr-o tigaie

5 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    E o delicatese.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • o conopida de cca 500 de grame
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 180g gorgonzola
  • 250 g faina
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute