Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009
Ingrediente
o conopida de cca 500 de grame, 100 g cascaval ras, 1/2 plic praf de copt, 100 ml lapte, 3 oua, 180g gorgonzola, 250 g faina, 2 catei de usturoi pisati, sare,piper,rozmarin, ulei pt prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".
se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.
Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "frittelle de conopida si gorgonzola" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010
O bunatate !