autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

frittelle de conopida si gorgonzola

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
o conopida de cca 500 de grame, 100 g cascaval ras, 1/2 plic praf de copt, 100 ml lapte, 3 oua, 180g gorgonzola, 250 g faina, 2 catei de usturoi pisati, sare,, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".
se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.
Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "frittelle de conopida si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume crocante

Legume crocante

Se curata legumele si se taie in bucati mari. Le punem la fiert. Din momentul in care apa incepe

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Costita afumata se pune la fiert, cu 2-3 cani de apa. Varza se taie fidelute subtiri, daca este

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    E o delicatese.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • o conopida de cca 500 de grame
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 180g gorgonzola
  • 250 g faina
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare,
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste