Conopida se rupe bucati si se fierbe cateva minute in apa clocotita cu sare.Trebuie sa fie \"al dente\".
se amesteca restul ingredientelor si se lasa in repaus jumatate de ora.
Cu ajutorul a doua linguri se trec bucatile de conopida prin compozitie si se prajesc in ulei incins la foc mic,pt aproximativ 5 min.Se scot pe hartie sa absoarba surplusul de ulei.Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii