Se curata fructele si se taie bucatele mici.
Se pun 5 linguri de zahar si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa se coloreze se adauga 50 grame de margarina si se amesteca bine pana ce se topeste. Adaugam pe rand fructele incepand cu cele mai tari (mere, caise, prune).
Le lasam sa fiarba in zaharul cu margarina, mestecand continuu sa nu se prinda. Cand sunt inmuiate se adauga sucul de la o jumatate de portocala si se mai lasa la foc 1 minut.
Luam zaharul cu fructe de pe foc si il lasam putin sa se raceasca.
Intre timp se bat 2 oua, se amesteca cu 1 zahar vanilat si cu 2 lingurite de stafide. Se dau feliile de paine pein acest amestec si se un la prajit in putina margarina incinsa. Dupa ce s-au prajit bine pe ambele parti se aseaza fiecare felie pe cate o farfurie si se aranjeaza fructele cu zahar.
Se poate servi si cu inghetata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii