autor:

Ildiko Popescu

» » Mancaruri cu peste

fructe de mare cu zarzavat

Autor: Ildiko Popescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Popescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
-coctail de fructe de mare, -o ceapa, -o rosie bine coapta, -1/2 ardei gras, -2 catei de usturoi, -condimente(maghiran,busuioc,oregano), -sare, -piper alb macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata julien subtiri, rosia si ardeiul la fel, se adauga condimentele dupa gust si se lasa sub capac 10 min. sa se caleasca. Pe urma se adauga fructele de mare bine spalate, se mai lasa 10 min. si se adauga putin delicat, cine vrea, dar nu-i nevoie. Se serveste cu cartofi natur sau paste fainoase. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "fructe de mare cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Paella cu fructe de mare si piept de pui

Paella cu fructe de mare si piept de pui

Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ

15 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav al cartoccio

Pastrav al cartoccio

Pestele curatat si spalat bine, se aseaza pe o foaie de aluminiu, deasupra se orneaza cu creveti,

2 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -coctail de fructe de mare
  • -o ceapa
  • -o rosie bine coapta
  • -1/2 ardei gras
  • -2 catei de usturoi
  • -condimente(maghiran,busuioc,oregano)
  • -sare
  • -piper alb macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.