autor:

Ildiko Popescu

» » Mancaruri cu peste

fructe de mare cu zarzavat

Autor: Ildiko Popescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Popescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
-coctail de fructe de mare, -o ceapa, -o rosie bine coapta, -1/2 ardei gras, -2 catei de usturoi, -condimente(maghiran,busuioc,oregano), -sare, -piper alb macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata julien subtiri, rosia si ardeiul la fel, se adauga condimentele dupa gust si se lasa sub capac 10 min. sa se caleasca. Pe urma se adauga fructele de mare bine spalate, se mai lasa 10 min. si se adauga putin delicat, cine vrea, dar nu-i nevoie. Se serveste cu cartofi natur sau paste fainoase. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "fructe de mare cu zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Fileu de peste prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti (Mfarakeh)

Pestele prajit Pestele se taie felii mai mari si se pune intr-o tava . Se sareaza, se condimenteaza

29 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • -coctail de fructe de mare
  • -o ceapa
  • -o rosie bine coapta
  • -1/2 ardei gras
  • -2 catei de usturoi
  • -condimente(maghiran,busuioc,oregano)
  • -sare
  • -piper alb macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Scoici cu legume-Wok