Fructe de mare sote

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Fructe de mare sote

Ingrediente

  • Materii prime:
  • 5 langustine ,
  • 4 creveti,
  • rozmarin 1 fir,
  • cimbru 1 fir,
  • usturoi 1 capatina,
  • unt,
  • sare,piper,
  • trufe marinate sau proaspete,
  • piper rosu,
  • vin alb demi sec.

Mod de preparare

Proces tehnologic: se curata langustinele si crevetii dupa care crevetii ii vom taia in fluture, usturoiul il tocam julien iar 2-3 catei ii facem pasta,cimbrul si rozmarinul se toaca marunt, iar piperul rosu il zdrobim. Se pune o tigaie la incins cu unt si se soteaza creveti cu langustinele si usturoiul pasta,sare si piper si stingem cu putin vin dupa care acoperim cu capac 1 minut pentru a se inabusi. Separat vom sota usturoiul julien impreuna cu cimbru, rozmarin sare,piper zdrobit. Vom pune fructele de mare in farfurie, iar peste ele vom pune usturoiul sotatsi fisiile de trufe marinate sau proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor