autor:

stoian nicolae

» » Retete de post

Fructe de mare sote

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
Materii prime:, 5 langustine ,, 4 creveti,, rozmarin 1 fir,, cimbru 1 fir,, usturoi 1 capatina,, unt,, sare,, trufe marinate sau proaspete,, piper rosu,, vin alb demi sec.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic: se curata langustinele si crevetii dupa care crevetii ii vom taia in fluture, usturoiul il tocam julien iar 2-3 catei ii facem pasta,cimbrul si rozmarinul se toaca marunt, iar piperul rosu il zdrobim. Se pune o tigaie la incins cu unt si se soteaza creveti cu langustinele si usturoiul pasta,sare si piper si stingem cu putin vin dupa care acoperim cu capac 1 minut pentru a se inabusi. Separat vom sota usturoiul julien impreuna cu cimbru, rozmarin sare,piper zdrobit. Vom pune fructele de mare in farfurie, iar peste ele vom pune usturoiul sotatsi fisiile de trufe marinate sau proaspete.


Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare sote" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
MANCARE DE BAME

MANCARE DE BAME

Ceapa taiata marunt se caleste cu putin ulei si apa fiarta impreuna cu morcovul taiat cubulete si

19 voturi    8 comentarii
45 min
Retete de post
Ciuperci ca la Panseluta si paste fainoase cu garnitura ca la Cely

Ciuperci ca la Panseluta si paste fainoase cu garnitura ca la Cely

Pregatim garnitura ca la Cely Snijec Ceapa taiata fidelute sau cuburi se pune la incins cu 2-3 linguri

19 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata grozav!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Un deliciu...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Imi miroase a mancare buna.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      O bunãtate!!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Foarte aromate!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Suna bine,si cred ca este si buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

6 voturi

Ingrediente

  • Materii prime:
  • 5 langustine ,
  • 4 creveti,
  • rozmarin 1 fir,
  • cimbru 1 fir,
  • usturoi 1 capatina,
  • unt,
  • sare,
  • trufe marinate sau proaspete,
  • piper rosu,
  • vin alb demi sec.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
Pluta cu creveti

Pluta cu creveti

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se

2 voturi    3 comentarii
25 min
Retete de post
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Cum se face coliva de grau fiert Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti

4 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Saptamana trecuta am facut pomenirea de 10 ani a bunicii materne atat la noi la biserica,acasa cat si in judetul

26 voturi    6 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Fasole batuta cu ceapa calita