Proces tehnologic: se curata langustinele si crevetii dupa care crevetii ii vom taia in fluture, usturoiul il tocam julien iar 2-3 catei ii facem pasta,cimbrul si rozmarinul se toaca marunt, iar piperul rosu il zdrobim. Se pune o tigaie la incins cu unt si se soteaza creveti cu langustinele si usturoiul pasta,sare si piper si stingem cu putin vin dupa care acoperim cu capac 1 minut pentru a se inabusi. Separat vom sota usturoiul julien impreuna cu cimbru, rozmarin sare,piper zdrobit. Vom pune fructele de mare in farfurie, iar peste ele vom pune usturoiul sotatsi fisiile de trufe marinate sau proaspete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii