Topiti incet ciocolata cu putina apa sau lapte(pe abur sau la microunde).
Adaugati smantana si amestecati.
Infigeti scobitorile in fructe.
Dati fructele pe jumatate prin ciocolata topita si le puneti pe o folie de aluminiu pe un platou.
Cine doreste le poate trece si prin praline sau alune zdrobite.
Cand ciocolata prinde sa se intareasca pe fructe, puneti platoul la frigider.
Serviti pe farfurii individuale care sa cuprinda fructe diferite.
Decorati farfuria cu menta, petale de trandafir etc.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii