Topiti incet ciocolata cu putina apa sau lapte(pe abur sau la microunde).
Adaugati smantana si amestecati.
Infigeti scobitorile in fructe.
Dati fructele pe jumatate prin ciocolata topita si le puneti pe o folie de aluminiu pe un platou.
Cine doreste le poate trece si prin praline sau alune zdrobite.
Cand ciocolata prinde sa se intareasca pe fructe, puneti platoul la frigider.
Serviti pe farfurii individuale care sa cuprinda fructe diferite.
Decorati farfuria cu menta, petale de trandafir etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii