Fructe in ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 g de ciocolata neagra de buna calitate
  • - 2 linguri de smantana groasa
  • - praline sau alune zdrobite
  • - taiati in bucatele: un mar, o portocala, ananas, 8 capsuni, 4 bucati de pepene galben...
  • - scobitori

Mod de preparare

Topiti incet ciocolata cu putina apa sau lapte(pe abur sau la microunde).

Adaugati smantana si amestecati.

Infigeti scobitorile in fructe.

Dati fructele pe jumatate prin ciocolata topita si le puneti pe o folie de aluminiu pe un platou.

Cine doreste le poate trece si prin praline sau alune zdrobite.

Cand ciocolata prinde sa se intareasca pe fructe, puneti platoul la frigider.

Serviti pe farfurii individuale care sa cuprinda fructe diferite.

Decorati farfuria cu menta, petale de trandafir etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise