Culegi frunza de vita, tanara,(sa nu fie prea tare). Intinzi frunzele pe hartie , acoperi si lasi pentru cateva ore(chiar pana a doua zi). Nu speli. Asezi cate 7-8 frunze una peste alta, umpli cu sare mare si rulezi ca o sarmala. Asezi in punga de hartie. Procedezi astfel pana umpli punga cu rlouri din frunze. Presari printre rulouri sare mare, impchetezi si o asezi in camara. Iarna, scoti frunzele, lasi in apa sa se desareze si faci sarmalute.
Se pastreaza foarte bine
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii