Intr-un castron mare se amesteca toate ingredientele de mai sus, in afara de salvie, pina se obtine o smintina ca pentru clatite. Intrucit acest amestec isi pierde repede consistenta , se iau frunzele de salvie. se cufunda in aluat , apoi se pun in tigaie cu ulei de porumb incins. Nu trebuie sa dureze mai mult de 10 min. Cind frunzele de salvie sunt suficient de crocante, se scot din ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii