1) Mixezi zaharul pudra cu untul pana se formeaza o compozitie spumoasa. Adaugi galbenusul, esenta apoi treptat faina cernuta cu praful de copt si praful de sare. Framanti energic pana se obtine un aluat omogen si elastic.Lasi aluatul la frigider cca 30 min.
2) Scoti aluatul din frigider, modelezi din el un sul subtire, pe care il imparti in bucatele egele. Din fiecare bucatica din aluat modelezi cate o biluta. Asezi aceste bilute intr-o tava tapetata avand distanta intre ele.
3) Apesi cu degetul mare in mijlocul fiecarei bilute si pui cate un banut de ciocolata. Introduci tava in cuptor cca 10-15 min, la foc potrivit avand grija ca acestea sa nu se rumeneasca prea tare. Cat timp sunt calde le tavalesti prin nuca de cocos.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii