1) Mixezi zaharul pudra cu untul pana se formeaza o compozitie spumoasa. Adaugi galbenusul, esenta apoi treptat faina cernuta cu praful de copt si praful de sare. Framanti energic pana se obtine un aluat omogen si elastic.Lasi aluatul la frigider cca 30 min.
2) Scoti aluatul din frigider, modelezi din el un sul subtire, pe care il imparti in bucatele egele. Din fiecare bucatica din aluat modelezi cate o biluta. Asezi aceste bilute intr-o tava tapetata avand distanta intre ele.
3) Apesi cu degetul mare in mijlocul fiecarei bilute si pui cate un banut de ciocolata. Introduci tava in cuptor cca 10-15 min, la foc potrivit avand grija ca acestea sa nu se rumeneasca prea tare. Cat timp sunt calde le tavalesti prin nuca de cocos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii