Ftir maa lahme(placinte cu carne de vita tocata)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ftir maa lahme(placinte cu carne de vita tocata)

Ingrediente

  • Pentru aluat: faina 1kg,1 cub drojie uscata,lapte caldut 400ml,sare,zahar,ulei de masline.
  • Continut:carne de de vita tocata 500g,3 cepe,2 rosii,2 ardei,snawbar(boabe de pin)200g,sare,piper,boia,condiment pentru shaorma.

Mod de preparare

Aluatul:se pune peste drojie putin lapte caldut,putina sare si foarte putin zahar,se amesteca pana se omogenizeaza drojdia,peste se pune faina,laptele si ulei(de masline preferabil),se framanta pana se obtine un aluat elastic, apoi se lasa 30 min. Dupa ce s-a dospit aluatul se intinde si se taie in bucati de orice forma doriti,urmand a le umple cu continut.

Continut: se caleste ceapa si ardeiul taiat marunt intr-o tigaie cu putin ulei de masline,peste se pune carnea condimentata cu sare,piper,boia,condiment pentru shaorma,apoi se adauga rosiile taiate marunt si snawbar(prajit sau neprajit),se prajesc 5 minute.

Se coc in cuptorul preincalzit la 450 de grade,timp de 30-40 de minute,pana primesc o culoare aurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise