Fudulii de curcan cu praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Fudulii de curcan cu praz

Ingrediente

  • 500 g fudulii de curcan
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 buc praz
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • sare/piper/curcuma
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece, pentru a se spala bine si se curata de pielite.

Se pun intr-un ceaun cu ulei de masline, se lasa cateva minute sa se prajeasca, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul strivit si morcovul taiat rondele.

Se mai stropeste cu putin ulei de masline, iar dupa circa 3-4 minute se pune vinul alb si se lasa la foc mic pana se evapora alcoolul.

Se pune apa cat sa acopere, se lasa sa fiarba cam 15 minute dupa care se pune toata compozitia intr-un vas termorezistent sau de ceramica, se pune prazul taiat rondele, piper si curcuma.

Se da la cuptor pentru 15 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi