Mai intai curatam usor si cu grija fuduliile de pielita si le lasan 10 minute in apa rece cu putina sare si otet.Apoi le scurgem si le stergem bine cu un prospo de hartie,dar atentie ca sunt fragile.Intr-o tigaie punem untul si cei 3 catei de usturoi putin zdrobit,ii lasam sa se inmoie putin,doar pentru aroma,apoi in scotem din tigaie.Cad untul s-a topit,adaugam fuduliile,condimentam cu sare,piper si usturoi pudra,amestecam usor in ele sa nu le saramam,iar cand au capatat putin culoare aurie adaugam vinul,le mai lasam cat sa se evapore acloolul din vin si gat poti fi servite alaturi de ce garniture va place.Sunt delicioase.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii