Reteta postata pe: 22 aprilie 2007
Ingrediente
Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h
Mod de preparare
Fuduliile crude se lasa 30 min.intr-un vas cu apa si otet pentru asi pierde mirosul,iar apoi se cresteaza pe lung si se presara peste ele condimente dupa gust (delicat,cimbru,condimente pentru gratar etc.).La final se toarna peste fiecare portie 100 mililitri de vin alb sau rosu.(la alegere legume ornamentale).
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii la gratar!" nu uita sa-i faci un
review
La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si
33 voturi
22 comentarii
40 min
Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele
1 vot
1 comentariu
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate