autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fudulii la gratar!

Autor: Mihai Geanta (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihai Geanta (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2007

Ingrediente
Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

46 voturi

Mod de preparare

Fuduliile crude se lasa 30 min.intr-un vas cu apa si otet pentru asi pierde mirosul,iar apoi se cresteaza pe lung si se presara peste ele condimente dupa gust (delicat,cimbru,condimente pentru gratar etc.).La final se toarna peste fiecare portie 100 mililitri de vin alb sau rosu.(la alegere legume ornamentale).
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii la gratar!" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si

33 voturi    22 comentarii
40 min
Fripturi
Friptura de gasca exceptionala

Friptura de gasca exceptionala

Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug. Gortocala ,merele si

14 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

46 voturi

Ingrediente

  • Fudulii de porc,otet,apa,condimente(la alegere legume ornamentale) si la alegere 100 mililitri de vin alb sau rosu la o singura portie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania