Fuduliile crude se lasa 30 min.intr-un vas cu apa si otet pentru asi pierde mirosul,iar apoi se cresteaza pe lung si se presara peste ele condimente dupa gust (delicat,cimbru,condimente pentru gratar etc.).La final se toarna peste fiecare portie 100 mililitri de vin alb sau rosu.(la alegere legume ornamentale).
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii