Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Foietajul se taie pe jumatate,iar apoi in 20 de suvite.Se intind usor de capete si se rasucesc de doua ori,astfel incat "nodul" sa fie la mijloc.Albusul,zeama de lamaie si zaharul se bat spuma cu un tel sau cu mixerul.Nu e nevoie sa fie tare ca pentru bezele,e suficient sa nu curga de pe foietaj.Se ung capetele funditelor cu spuma de albus si se presara migdale.Eu am pus migdale crude si migdale caramelizate.Se dau la cuptor si se coc cca 15min.Pana ce foietajul are culoarea aurie.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii