Fundite cu migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fundite cu migdale

Ingrediente

  • 250gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 50 gr zahar tos
  • o lingurita cu zeama de lamaie
  • 50gr migdale crude maruntite

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Foietajul se taie pe jumatate,iar apoi in 20 de suvite.Se intind usor de capete si se rasucesc de doua ori,astfel incat "nodul" sa fie la mijloc.Albusul,zeama de lamaie si zaharul se bat spuma cu un tel sau cu mixerul.Nu e nevoie sa fie tare ca pentru bezele,e suficient sa nu curga de pe foietaj.Se ung capetele funditelor cu spuma de albus si se presara migdale.Eu am pus migdale crude si migdale caramelizate.Se dau la cuptor si se coc cca 15min.Pana ce foietajul are culoarea aurie.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume

Budinca de paste cu pui si legume
Cartofi wedges

Cartofi wedges

Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...

Cartofi wedges
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise