fursec cu stafide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
fursec cu stafide

Ingrediente

  • 250g unt
  • 250 g zahar
  • 5 albuse
  • 325 g faina
  • 250 g stafide

Mod de preparare

Se spumeaza grasimea cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Se adauga albusele, apoi stafidele si la urma faina in ploaie, se amesteca ca si cum vanturi apa cu mainile de jos in sus pina s-a incorporat toata faina .

Se toarna cu posul cu dui. Cine nu are poate forma gramajoare luind din compozitie cu o lingurita. Se toarna pe hirtie pergament se coc la 200 grade celsius 7-10 min in functie de cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise