Se spumeaza grasimea cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Se adauga albusele, apoi stafidele si la urma faina in ploaie, se amesteca ca si cum vanturi apa cu mainile de jos in sus pina s-a incorporat toata faina .
Se toarna cu posul cu dui. Cine nu are poate forma gramajoare luind din compozitie cu o lingurita. Se toarna pe hirtie pergament se coc la 200 grade celsius 7-10 min in functie de cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii