se bate la robot margarina cu zaharul pudra pana i-si dubleaza volumul,se adauga ouale treptat,vanilia si faina in ploaie si se amesteca cu maia de jos in sus,pana se incorporeaza faina
rezulta un aluat pufos care se toarna cu posul cu sprit in tava de cuptor pe hartie de copt,se coc 10 minute la 200 grade celsius

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii