Fursecuri

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120gr faina
  • 160gr unt
  • 60gr zahar
  • 2 oua
  • 100gr miere
  • 100gr nuci macinate.

Mod de preparare

Se amesteca faina, zaharul, 60 gr unt si galbenusurile si se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa sa se odihneasca 2 ore, dupa care se intinde o foaie de 3-4 cm grosime. Se decupeaza si se pune la copt in tava in care a fost pus in prealabil hartie de copt. Separat se face din miere, untul ramas si nuca macinata o pasta. Se grupeaza tot cate doua fursecuri care se lipesc cu pasta obtinuta.Se pot glazura cu ciocolata topita dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise