Se amesteca faina, zaharul, 60 gr unt si galbenusurile si se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa sa se odihneasca 2 ore, dupa care se intinde o foaie de 3-4 cm grosime. Se decupeaza si se pune la copt in tava in care a fost pus in prealabil hartie de copt. Separat se face din miere, untul ramas si nuca macinata o pasta. Se grupeaza tot cate doua fursecuri care se lipesc cu pasta obtinuta.Se pot glazura cu ciocolata topita dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii