autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: cory (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cory (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
120gr faina, 160gr unt, 60gr zahar, 2 oua, 100gr miere, 100gr nuci macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina, zaharul, 60 gr unt si galbenusurile si se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa sa se odihneasca 2 ore, dupa care se intinde o foaie de 3-4 cm grosime. Se decupeaza si se pune la copt in tava in care a fost pus in prealabil hartie de copt. Separat se face din miere, untul ramas si nuca macinata o pasta. Se grupeaza tot cate doua fursecuri care se lipesc cu pasta obtinuta.Se pot glazura cu ciocolata topita dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu cocos si susan

Fursecuri cu cocos si susan

Se pun toate ingredentele in oala mixerului si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 120gr faina
  • 160gr unt
  • 60gr zahar
  • 2 oua
  • 100gr miere
  • 100gr nuci macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite