autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: cory (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cory (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
120gr faina, 160gr unt, 60gr zahar, 2 oua, 100gr miere, 100gr nuci macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina, zaharul, 60 gr unt si galbenusurile si se framanta pana ce se obtine un aluat omogen. Se lasa sa se odihneasca 2 ore, dupa care se intinde o foaie de 3-4 cm grosime. Se decupeaza si se pune la copt in tava in care a fost pus in prealabil hartie de copt. Separat se face din miere, untul ramas si nuca macinata o pasta. Se grupeaza tot cate doua fursecuri care se lipesc cu pasta obtinuta.Se pot glazura cu ciocolata topita dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si nuci

Fursecuri cu ciocolata si nuci

Se bate untul cu zaharul, se adauga oul si vanilia. Separat se amesteca faina, cacao, praf de copt,

6 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri de ciocolata cu nuci

Fursecuri de ciocolata cu nuci

Se topeste ciocolata amara cu untul si ciocolata de lapte la microunde sau la bain-marie si se lasa

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 120gr faina
  • 160gr unt
  • 60gr zahar
  • 2 oua
  • 100gr miere
  • 100gr nuci macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Papanasi fierti