autor:

violette

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: violette (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violette (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
3 oua intregi, 3 canite ulei, 3 canite zahar, 6 canite faina, 1/2 lingurita bicarbonat, zeama de lamaie, coaja rasa de portocala, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu lamaie, putina sare iar la sfarsit faina.
Se obtine un aluat nu prea tare; se pune cate putin din compozitie intr-un sprit/seringa, dupa care se formeaza diferite forme direct in tava de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pentru aprox.10-15 min, pana cand capata o forma aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu visina

Fursecuri cu visina

1. Intr-un vas mai inalt puneti untul moale impreuna cu zaharul si mixati bine pana devine o crema

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat,

5 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • violette

    violette (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2010

    Anca, mersi de sfat! O sa tin cont!

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2010

    Draga Violette,aceste fursecuri sunt excelente,un singur sfat,incearca-le fara bicarbonat sa stii ca sunt mult mai fine Felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte gustoase!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Multumesc tuturor pt. aprecieri!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Arata grozav si sunt delicioase...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Foarte bune!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Toate fursecurile sunt delicioase desi sunt migaloase !Imi plac fursecurile tale...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Foarte bune si foarte spornice.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

      Foarte bune!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Sunt intr-adevar foarte bune....mai ales dimineata cu o cafeluta :)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi plac fursecurile. Cred ca sunt foart bune fursecurle tale

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Sunt tare gustoase...Si eu prepar ceva asemanator...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 3 canite ulei
  • 3 canite zahar
  • 6 canite faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • zeama de lamaie
  • coaja rasa de portocala
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de violette
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe

15 voturi    7 comentarii
45 min
Budinci
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

17 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

violette (Chef de cuisine)

Anca, mersi de sfat! O sa tin cont!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu fructe